eLearning ׀ LinkeIn ׀   facebook ׀   Twitter ׀    Scribd ׀   Eshop

Quintessence Logo
Financial Institutions
Distressed Securities
Risk in Financial Institutions
ISO31001
Occupational Safety and Health
Certified Safety Advisors
Laboratory Safety Managers
Laboratory Operations
Accreditation Requirements
Instrumental Analytical Techniques
First Aid at Work
Emergency First Aid at Work
First Aid Providers
Certified FAW Instructors
Transportation
ADR Drivers' Licence
DGSA Qualification
You are here:    Services    Upcoming Seminars

Upcoming Seminars

18&19 January 2018
Peter Alatsas
Nicosia
QE93
An intensive training course on Hospitality Asset Management, addressing the hotel operators, owners and owner representatives is delivered and facilitated by Peter Alatsas. 
Δεκέμβριο 2017 - Μάρτιο 2018
Παρασκευή Χατζηπαναγιώτου, Αριστοτέλης Ζμας, Δημήτριος Τόλης, Λεύκιος Νεοφύτου, Ευσέβιος Χατζηκώστας
Λευκωσία
QE88

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Μικτής Μάθησης για απόκτηση επαγγελματικού προσόντος Εκπαιδευτή Επαγγελματικής Κατάρτισης Επιπέδου 5.
15, 20 Δεκεμβρίου 2017 & 09, 16, 23 Ιανουαρίου 2018
Ευσέβιος Χατζηκώστας
QE71
29 & 30 January 2018
Dominique Delteil
Limassol
The agenda of this seminar is about the winemaking practices in Mediterranean climates and conditions. 
The seminar and workshop are delivered by Dominique Delteil, Master in Viticulture and Oenology, a distinguished International Wine Consultant and wine research and development scientist. The new international practices from the veraison of vines to the ageing of wines are discussed based on the latest research and development studies most of which are the result of his own R&D studies.

TOPICS ON THE AGENDA
  • Treatment of wine at the beginning of veraison
  • Juice clarification and extraction of quality components 
  • Chitosan derivates 
  • Reduction of SO2 in wines
  • Improving yeast viability
  • Yeast nutrient concepts
  • Protection of flavour and prevention of browning of white/rose wines.
  • Selection and research projects of specific yeast for specific wine styles. 
  • Avoiding increased volatile acidity in juices
  • Malolactic fermentation, various types of bacteria, various wine styles and tannic intensity
  • Protecting wine by organic application (Chitosan derivate) from bretanomyces
  • Reducing content of dissolved oxygen in wine
21,28 Νοεμβρίου 2017, 05, 11, 19 Δεκεμβρίου 2017, 03 και 10 Ιανουαρίου 2018
Ευσέβιος Χατζηκώστας, Παναγιώτης Λοϊζιάς, Κυριάκος Κυριάκου
QE84

Σκοπός του Προγράμματος

 

Γιατί να παρακολουθήσετε αυτό το πρόγραμμα;

 

Για να τεκμηριώνετε την απαιτούμενη επάρκεια για να αναλάβετε τον ρόλο του συντονιστή Ασφάλειας στο στάδιο της μελέτης και/ή στο στάδιο της εκτέλεσης κατασκευαστικών έργων, όπως ορίζεται στους περί προσωρινών και κινητών εργοταξίων κανονισμούς Κ.Δ.Π. 410/2015,